Nyitva tartás: időpont foglalás alapján
Időpontot foglalok

Lézeres körömgomba kezelés

Körömgomba fertőzés tünetei

A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet. A körmök megvastagodnak, feltöredeznek, eltorzulnak, felszínük matt lesz, vagy besötétedik. Jelentkezhet fájdalom az ujjbegyekben, kellemetlen szag kísérheti a jelenséget, ráadásul a fertőzött köröm elválhat a körömágytól is. Fertőzésre utalhat még a köröm hegye alatt megjelenő fehér vagy sárga folt is.

A körömgomba fertőzés nem múlik el magától, sőt, kezelés nélkül rosszabbodhat is, és az addig egészséges körmöket is megfertőzheti.

A körömgomba megszüntetése lézerrel 

A gyógyszermentes lézeres kezelés gyökeresen megszünteti a köröm gombásodását. Lényege, hogy egy speciális, nagy energiájú lézerrel sérülés és fájdalom okozása nélkül kezelik a gombás körmöt. A lézerfény hatására a gombás felület és a körömágy hirtelen felforrósodik, ezzel megszüntetve a gombák szaporodásához szükséges langyos környezetet. A lézerfény a köröm alatt is kifejti hatását.

A kezelés Q kapcsolt Nd-yag lézerrel történik. A kezelések  5 héten keresztül, heti 1 alkalommal, majd ezt követően havi egyszeri  alkalommal történik a beteg körömrész teljes lenövéséig.

Feltételek:

A cipő, a zokni és a láb (az érintett terület) folyamatos fertőtlenítése a kezelés alkalmával adott információk szerint.

A teljes gyógyulás a beteg körömrész lenövésekor érhető el, mely akár 6-8 hónapig is tarthat. Éppen ezért a terápiához kitartás és türelem szükséges.

 

 

Kezelések árai

Lézeres körömgomba eltávolítás árak

Nagylábujj

5000 Ft / alkalom

Lábfej

Nagylábujj mellett lévők

2000 Ft / alkalom

Lábfej

Egy lábfejen lévő ujjak

10000 Ft / alkalom

Lábfej

Egy ujj

4000 Ft / alkalom

Kézfej

Összes ujj

30000 Ft / alkalom

Kézfej

4 héten keresztül minden héten 1 alkalom
Utána 2 hetente 2 alkalom
4 hét múlva 1 alkalom
Majd a köröm lenövéséig havi 1 alkalom ( kb. 6-8 hónapig)

A VIP árakról tájékoztatást a szalonban tudunk nyújtani!

Jöhet egy lézeres körömgomba kezelés?

Persze, jöhet

Kérek időpontot

Északkelet-Magyarország egyik legmodernebben felszerelt szépségszalonjaként működünk. Naprakész szakmai tudással rendelkezve, egy békés vidéki, a város zajától mentes környezetben várjuk a szépülni, fiatalodni és karcsúsodni vágyó vendégeket.