Nyitva tartás: időpont foglalás alapján
Időpontot foglalok

Microson Pen arckezelés

Microson Pen újgenerációs  készülék, amely nem ismer határokat.
Látványos és hosszan tartó megoldás egyetlen kezelés alkalmával.

A három mélységben elvégzett kezelés:

Feszessé teszi az arcszövet tartó struktúráját (4,5mm-SMAS)

Intenzív facelifting hatást idéz elő a kollagén rendszer rekonstrukciójával (3mm).

Gondoskodik a ráncok csökkentéséről az elasztin rostszerkezet újraépítésével (1,5mm).

A háromféle hatás szinergikusan összeadódik, így érjük el a komplex, káprázatos eredménnyel járó tartós fiatalító és megújító hatást az arcon, nyakon, dekoltázson.

A kezelés időtartama 40-60 perc. A teljes hatás 2-3 hónap alatt alakul ki. A Microson Pen esetén a különbség a többi HIFU készüléktől a kezelőfej típúsában érhető tetten. Eredetileg a HIFU transzducerek pontsorozatokat adtak le egyetlen, precíz lövéssel egy adott területre ( több fókuszpontba történt energia-leadás egy lövéssel), addig a Microson Pen – pen -stílusú kezelőfeje egyetlen pontba adja le a HIFU energiát. A pen stílus előnye a nagyobb fokú rugalmasság, amely  az íves, kis méretű  nehezen hozzáférhető területeknél pl:ajak,szem környékét célzottan, precízen tudjuk kezelni vele.

 

Működési elv:

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transzducer típusától függően 4,5mm, 3,0mm és 1,5mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 celsius hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-kollagén képzés folyamata, amely során egy hosszú távú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki. A hagyományos HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatokat hoznak létre, nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket.

A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan kell mozgatni a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését is, mint a periorbitális(orr körüli ránc), periorális(száj körüli ránc) , nasolabialis(arc, ajak barázda) vonalak.

A Microson Pen eredményes, komplex, biztonságos kezelési eljárás, teljes arcfiatalítást tesz lehetővé.

A készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik!

 

 

Kezelések árai

Microson-Pen arckezelés árak

Teljes arckezelés

60 000 Ft

Ajándék oxigénes arckezelés hatóanyag bevitellel

Szemkörnyék, szemöldök emelés

40 000 Ft

Ajándék oxigénes arckezelés hatóanyag bevitellel

Szemkörnyék, orcák

50 000 Ft

Ajándék oxigénes arckezelés hatóanyag bevitellel

Dekoltázs,toka, nyak

50 000 Ft

Ajándék oxigénes arckezelés hatóanyag bevitellel

Teljes arc,nyak, dekoltázs,toka

120 000 Ft

Ajándék oxigénes arckezelés hatóanyag bevitellel

Jöhet egy kis arckezelés?

Persze, jöhet

Kérek időpontot

Északkelet-Magyarország egyik legmodernebben felszerelt szépségszalonjaként működünk. Naprakész szakmai tudással rendelkezve, egy békés vidéki, a város zajától mentes környezetben várjuk a szépülni, fiatalodni és karcsúsodni vágyó vendégeket.