Nyitva tartás: időpont foglalás alapján
Időpontot foglalok

LPG zsírgyalu

Egy igazán hatásos kezelési módszer, hogy megszabaduljunk a nem kívánt cellulittól és ruhaméreteket csökkenéseket érjünk el.

A vákuumhatás és annak időbeli változása során létrejövő pulzálás és masszírozás hatására a teljes nyirokkeringés, és a vérkeringés egyaránt javul. Rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtek és szövetek megjavult anyagcsere folyamatain keresztül, mely nagymértékben hozzájárul a felhalmozódott zsírok gyorsabb lebontásához és az egészséges kötőszövet eléréséhez a szervezetben.

A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és nyirokerek között erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású. A készülék speciális, szabadalmazott kiegészítőinek és személyre szabható széleskörű beállításainak, valamint terapeutáink professzionális masszázstechnikájának köszönhetően Ön fájdalommentesen és gyorsan megszabadulhat a kötőszövetében és lágyszövetében felhalmozódott méreganyagok jelentős részétől.

 

Segít a Starvac kezelés a cellulit megszűntetésében?

Manapság a cellulit egy jól ismert szó, amit méreganyaggal telt zsíros lerakódásokként definiálhatunk. Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet struktúrák lassú tönkremenetelét okozza, a létrejött cellulitnak normál étrend és hagyományos testmozgások segítségével történő megszűntetése rendszerint nem lehetséges.

A Starvac masszázskezelés garantáltan segít a rendellenes állapot megállításában és visszafordításában, a kiváltó ok, vagyis a túlzott méreganyag felhalmozódások kiküszöbölésével, valamint a kötőszövet áteresztőképességének javításával.

A testben a cellulit fokozatosan, hosszú idő alatt alakul ki, így nem is tűnhet el egy-két kezelés hatására annak ellenére, hogy a kezeléseink rendkívül látványos eredményeket mutatnak. A cellulit fokától függően testre szabott kezeléssorozat vezet megfelelő eredményre.

 

 

Kezelések árai

LPG zsírgyalu árak

1 alkalmas testkezelés

8 500 Ft

Teljes testkezelés (35 perc) + 15 perc nyirokmasszázs cellulit kezelés, vagy nyirokdrenázs.

Kedvező

10 alkalmas testkezelés

70 000 Ft

Teljes testkezelés (35 perc) + 15 perc nyirokmasszázs cellulit kezelés, vagy nyirokdrenázs.

15 alkalmas testkezelés

85 000 Ft

Teljes testkezelés (35 perc) + 15 perc nyirokmasszázs cellulit kezelés, vagy nyirokdrenázs.

20 alkalmas testkezelés

120 000 Ft

Teljes testkezelés (35 perc) + 15 perc nyirokmasszázs cellulit kezelés, vagy nyirokdrenázs.

Jobban megéri

A VIP árakról tájékoztatást a szalonban tudunk nyújtani!

Jöhet egy kis zsírgyalu?

Persze, jöhet

Kérek időpontot

Északkelet-Magyarország egyik legmodernebben felszerelt szépségszalonjaként működünk. Naprakész szakmai tudással rendelkezve, egy békés vidéki, a város zajától mentes környezetben várjuk a szépülni, fiatalodni és karcsúsodni vágyó vendégeket.